Kroppsinnpakninger

 

 

Klinikk Mayro

Ola Hegebergsgate 10

1476 Rasta

 

Tlf: 67906043

Mail: klinikk@mayro.no

 

Åpningstider:

Man-Tor 10-18

Fre 10-15

Lør (partallsuker) 10-15

(KUN ETTER AVTALE!)

 

Kart

Kroppsinnpakninger

 

Alle behandlinger starter med en kroppspeeling som fjerner død hud og setter igang blodsirkulasjonen. Huden får en finere glød og en bedre spenst.

 

Peeling er viktig for at den videre behandlingen skal ha større effekt.

 

Kroppsinnpakningene er utrenskende, avslappende, avstressende og oppstrammende. Etter en behandling vil du føle deg avslappet, frisk og opplagt.

 

Chocolate Dream

 

Denne behandlingen er perfekt for deg som vil unnet deg selv litt luksus i hverdagen.

 

Dette gjør behandlingen for deg:

Antistressende og antioksiderende

Fuktighetsgivende

Tilfører huden vitaminer og mineraler

Skaper lykkefølelse

 

Den balanserende og beroligende effekten fra kakao-bønnene blir overført til huden. Rennende, varm sjokoladen gir deg en unik følelse av velvære.

 

CryoThermic innpakning

 

Denne behandlingen føles både varm og kald på kroppen. Den får blodårene til å utvide seg og trekke seg sammen, og dermed settes kroppens renselse- og avgiftsprosess i gang. Denne behandlingen strammer opp huden og er bra for en slapp hud og mot cellulitt.

 

Younique Anti Cellulitte kroppsinnpakning

 

Denne behandlingen er veldig varmende. Huden blir helt rød fordi blodsirkulasjonen settes i gang. Denne kroppsinnpakningen er bra for en kropp med dårlig sirkulasjon og mot cellulitt. Den er også fin og kombinere med Cro Thermic kroppsinnpakning.

 

Arctic Algae kroppsinnpakning

 

Denne behandlingen består av 100% sjøgress som inneholder naturlige vitaminer, mineraler og aminosyrer. Den avgifter kroppen og tilfører huden næring og oksygen. Den er bra mot cellulitt, overbelastede ben og ødem.

 

Siddha Herb Pack

 

Dette er en 6000 år gammel indisk kroppsbehandling. Du blir masser med en liten stråpose fylt med fem helende urter.

 

Posen blir først dyppet i kokende vann og urtete blir servert. Deretter blir posen dyppet i lunken øst-indisk sandeltre olje og kroppen blir masser med posen. Denne behandlingen er rensende, avstressende og den stimulerer lymfesystemet.