Massasje

 

Massasje

 

½ t. rygg/skulder og nakke

1 t. kroppsmassasje

½ t. ansikt, hodebunn avspenning

 

Klassisk massasje

Klassisk massasje er den mest kjente massasjeformen i Vesten. Metoden ble utviklet på 1800-tallet av svenske Per Henrik Ling. I klassisk massasje er hendene det viktigste verktøyet og terapeuten benytter seg av ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Terapeuten bruker velduftende massasjeoljer for å gjøre massasjen smidig og behagelig, og strøkene utføres alltid i retning hjertet.

 

Aromaterapi

Aromaterapi-massasje (Aroma = duft,Terapi = sjel) er en spesiell form for massasje med eteriske oljer der både massasjen og bruken av oljer har en beroligende og/eller stimulerende virkning.

 

Lymfedrenasje

Behandlingen er en utvendig massasjeteknikk som stimulerer lymfesystemet og letter tilbaketransporten av avfallsprodukter fra cellene. Ved Klinikk Mayro utføres behandlingen med Vacuum Lymfedrenasjeapparat eller manuellt med massasje!

 

Hot stone massasje

Hot Stone Massagsje sies å være den mest behaglige massasjeformen.

 

Det gir en veldig dyp avslappning av hele kroppen og kan hjelpe en til å gi slipp på stress, minske smerter, øke blod- og lymfestrømmen, roe nærvesystemet og øke utskillelsen av avfallsstoffer.

 

Vi benytter vulkanske stener som varmes i varmt vann (55 grader celsiuis). Stenene plasseres på punkter på kroppen eller benyttes til å massere med.

 

 

 

Klinikk Mayro

Ola Hegebergsgate 10

1476 Rasta

 

Tlf: 67906043

Mail: klinikk@mayro.no

 

Åpningstider:

Man-Tor 10-18

Fre 10-15

Lør (partallsuker) 10-15

(KUN ETTER AVTALE!)

 

Kart